Promovează-ne!


Pentru toţi cei ce doresc să plaseze un banner LSBG  pe pagina lor, sau un schimb de bannere pot  copia în site-ul lor codul html corespunzător imaginii de mai jos care vi se potriveşte cel mai mult. (Contact la e-mail:  lsb_gl@yahoo.com)

Dimensiunile bannerelor pot fi editate prin lățime (width) și înălțime (height) introducând manual dimensiunile dorite.

2 Responses to Promovează-ne!

 1. Florin spune:

  Salut,
  Ne place conţinutul site-ului vostru. Am dori dacă sunteţi interesaţi să colaborăm. Suntem echipa Xpress Bălăbăneşti un cotidian electronic din judeţul Galaţi şi avem o rubrică „Basarabia la zi” pe care intenţionăm să o îmbogăţim cu ştiri şi articole despre Basarabia de pe site-ul dumnoavoastră. Deaceea am dori să vă cerem permisiunea de a prelua o parte din articolele dumneavoastră şi a le insera pe site-ul nostru, evident acordânt întreg creditul autorului articolului şi site-ului dumneavoastră. Consider că astfel vom contribui la promovarea valorilor Basarabiei în România şi a celor româneşti în Basarabia.
  Cu respect,
  Florin Munteanu
  http://www.xpressbalabanesti.com

 2. alia spune:

  timaţi reprezentanţi ai sectorului ONG,

  Portalul CIVIC.MD este un portal nonprofit axat pe sectorul asociativ din Moldova, unde găsiţi ştirile legate de activitaţile realizate de ONG-urile din ţară, anunţuri, comunicate de presă şi declaraţii legate de sectorul nonprofit, informaţie completă despre granturi, locuri de muncă, ştiri ONG, oportunități de voluntariat, instruire, evenimente.

  Ţinînd cont de faptul că activitatea ONG-ului Dumneavoastră este de interes pentru vizitatorii portalului nostru, noi vă încurajăm să publicaţi informaţia privind activitatea ONG-lui Dumneavoastră pe site-ul nostru.

  Noi vă oferim o procedură simplă de plasare a informaţiei şi un număr de 700 de vizitatori unici pe situl nostru, ceea ce vă garantează că informaţia plasată de Dumneavoastră nu va rămâne în anonimat.

  Vizionaţi acest tutorial video: http://www.youtube.com/watch?v=HHSze87wKFU pentru a vedea cum se plasează un anunţ/informaţie pe site-ul nostru.

  Cu respect,

  Echipa Portalului CIVIC.MD

  info@civic.md

  http://www.civic.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: